DEKO Bat thinner

DEKO Bat thinner este un diluant specific destinat aducerii la vascozitatea de aplicare a vopselelor acrilice pentru marcaj rutier tip DEKO. Se produce in doua variante: cel de vara se utilizeaza la aplicarile din sezonul cald (din aprilie pana in august) si optimizeaza uscarea vopselelor de marcare rutiera la temperaturi ridicate, iar cel de iarna (din septembrie pana in aprilie) favorizeaza uscarea vopselelor de marcare rutiera la temperaturile scazute din sezonul rece, imbunatatind si elasticitatea vopselelor prin plastifiantul pe care-l contine.
Forma de ambalare
Varianta
Cantitate

Fisa tehnica

Descarca: DEKO Bat thinner

  • DEKO PROFESSIONAL THINNER BAT- Varianta de vara se utilizeaza la aplicarile din sezonul cald ( din aprilie pana in august) si optimizeaza uscarea vopselelor de marcare rutiera la temperaturi ridicate;
  • DEKO PROFESSIONAL THINNER BAT - Varianta de iarna se utilizeaza la aplicarile din sezonul rece (din septembrie pana in aprilie), favorizeaza uscarea vopselelor de marcare rutiera la temperaturile scazute din sezonul rece, imbunatatind si elasticitatea vopselelor prin plastifiantul pe care-l contine.
DEKO

Caracteristici tehnice

Ambalare
Ambalaj metalic 20 L.
Depozitare
in spatii uscate, aerisite, ferite de intemperii, la temperaturi cuprinse intre 5 - 30 °C. Atentie!- fiind extrem de inflamabil, vaporii sai pot forma cu aerul amestecuri explozive.
Termen de valabilitate
24 luni, in ambalaj original inchis etans, cu respectarea conditiilor de depozitare si pastrare
Volatilitate relativa
(fata de dietileter) 9 - 13